Si ets de la Catalunya central, SOM EL TEU VENDING!

Vending Busi va néixer l’any 1988 fruit de l’activitat principal de la família Busoms, dedicada a la distribució de begudes a la zona del Bages. En un primer moment, les màquines que s’instal•laven eren destinades exclusivament a col•lectivitats, fàbriques i indrets de gran consum, i no va ser fins l’any 2000 que es va iniciar la branca de la «petita empresa» amb el sistema de càpsules de CAFÈ ARABO, que consisteix en la comercialització de productes per a Pymes i/o Particulars amb un consum més moderat de cafè i altres productes derivats, amb sistema de càpsules ARABO. Posteriorment es va incorporar la venda de fonts d’aigua, completant d’aquesta manera l’oferta disponible de productes i serveis fins a dia d’avui. Actualment Vending Busi continua amb l’explotació de màquines expenedores de Cafè, Llaunes, Sucs, Snacks, etc. Però sobretot s’està innovant en productes saludables, en productes de qualitat/proximitat i maquinària d’última generació. Per tots aquells que encara no ens coneixeu, l’objectiu de l’empresa ha estat des del primer dia complementar els productes de primera qualitat amb oferir un contacte directe i atent amb tots i cadascun dels clients, creixent dia a dia amb el suport del boca-orella, i amb la participació a fires de pobles i esdeveniments a nivell comarcal, com son diverses edicions de l’Expo-Bages de Manresa o altres col•laboracions puntuals. Vending Busi està associat a institucions de gran prestigi en el sector del Vending, com a garantia de Qualitat i professionalitat:

Vending Busi està associat a institucions de gran prestigi en el sector del Vending, com a garantia de professionalitat, qualitat i sostenibilitat.

Et truquem?

Si desitja més informació sobre l'implanatació dels nostres serveis ompli el formulari de contacte i li respondrem el més aviat possible